Céginformáció

Az Intercargo Hungary Kft. egy magántulajdonban lévő szállítmányozó és logisztikai szolgáltatásokat nyújtó cég, melynek székhelye Budapest, Magyarország.

Szolgáltatásaink magukba foglalják a közúti, légi, és tengerentúli szállítmányozást, gyűjtő járatok szervezését közúton és tengerentúlon is, Track & Trace, azaz árukövető rendszer biztosítását, vámügyintézést, szállítmánybiztosítás intézését, belföldi áruterítéstt, raktározást (kereskedelmi és közvám raktár is) és a raktározással kapcsolatos értéknövelő logisztikai szolgáltatásokat (átcsomagolás, címkézés, komissiózás…).

Mint független szolgáltatónak, az Intercargo Hungary Kft.-nek megvan az a lehetősége, hogy maga válassza ki képviseleti hálózatát világszerte, együttműködve a világ legnevesebb és legnagyobb gyakorlattal rendelkező szállítmányozóival.

Hatékony munkakapcsolatokat építettünk ki a legmagasabb színvonalú helyi ismeretekkel és szakmai tudással rendelkező szervezetekkel.

Öt kontinensre kiterjedő partnerhálózatunk magas minőségű logisztikai szolgáltatást garantál világszerte.

ISO 9001:2015 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást, elkötelezettségünk biztosítja folyamatszemléletű minőségirányítási rendszerünk állandó fejlesztését.

Az Intercargo Hungary Kft célja, hogy a lehető legjobb minőségű, személyre szabott szolgáltatást nyújtsa. Minden partnerének (legyen az kicsi vagy nagy) speciális igényeire figyelve, költség takarékos szállítási módokat biztosít szárazföldön, vízen és levegőben.

Hírek

the global voice of freight logistics
Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Egyesülete
Minősített Szállítmányozó
Tanúsítvány No 008

 

Netlock tanúsítvány

© Intercargo